23 Aralık 2011 Cuma

Murat Boz "Nasıl Gıcık Jüri Olunur?"Ezberini Bozdu!




Öncelikle tarzını çok beğeniyorum eşim bile "gömleği çok güzelmiş","yeleği çok güzelmiş","ceketi çok güzelmiş" deyip markalarını merak ediyorsa daha doğrusu bu tarz şeylerle ilgilenmeyen erkeklere merak ettiriyorsa bu adam koşulsuz şartsız iyi giyiniyordur arkadaş!
Seçimleri kız arkadaşı yapıyormuş valla ellerine sağlık ciddi bir emek ürünü ama malzeme  de güzel Allah için, çuval giyse yakışır bu adama.
Murat Boz!hani onun için yarışmayı izleme ergenlik dönemlerini geçeli bayağı oluyor, onun yakışıklılığı için izlemiyoruz biz.jüri üyeliğini layıkıyla yaptığı için izlemekten kendimizi alıkoyamıyoruz napalım?
Türkiye artık bıkmıştı yapmacık jüri üyelerinden biz ne kadar samimi bir milletsek bize hitap eden de öyle olması gerekmez mi kardeşim bunu çözmek bu kadar basit o yüzden acun yaptığı herşeyi izlettirmiyor mu?o yüzden var mısın yok musunun bile kutu açılarak izlenme rekorları kırması ilginç değil miydi?
eeeeeee o zaman? işte Murat Boz dan başka bir juri üyesi düşünemiyorum hem göze  hem kulağa hitap eden , esprileri yerinde, eğlenceli!daha ne olsun. İzlerken sıkılmak ne mümkün! eline kılıcını topunu tüfeğini kuşanmamış karşısındakini eleştireyim de eleştireyim diyen bir adam değil.Samimi bir kere!En iyi sesler de onda maşallah bu işten anladığı da ortada valla elerken ağlaması normal yani.
vıcık vıcık sağda solda gezmediğinden magazin sayfalarında yüzü eskimeye yüz tutmamış düzgün bir adam hissiyatını da barındırıyor,uzun vadeli ilişkisinden de çıkartabiliyor insan bunu.
Annesine mi teşekkür edelim böyle bir evlat yetiştirdin diye?Acuna mı teşekkür edelim böyle bir jüri üyesi seçiminden dolayı?hııı kime edelim?
Teşekkürler Murat Boz bize gıcık jüri üyesi ezberimizi bozdurduğun için.

3 yorum:

modabekçisi dedi ki...

güzel yazmışsın bende pek tanımazdım şarkılarını sadece bilirdik ama inceliğini kibarlığını yarışmada gördük..

elbisem kokum dedi ki...

teşekkürler aynen sadece şarkılarını bilirdik

minikkus dedi ki...

bu adam gördügüm en sempatik, en yanakları sıkılıp evlat misali sevilesi insandır, nokta. güzel bi konuya deyinmişsin tatlım:)
Acunun tek işe yaradığı şey bu olsa gerek:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...