23 Aralık 2011 Cuma

Saçlarımızı Güçlendirip Beslemece





Besleme dediysek besleme gibi gezmeyin diyoruz sağlam olsun,parlak olsun,aman sağlıklı olsun herkesler sorsun sırrın ne diye? öyle gezin diyoruz.

Rapunzelin öyle sağlam öyle gür saçları olmayaydı valla yavrucak çürürdü iki tel saçıylan oralarda ne prens ne bişey öylece kalırdı kız kurusu olarak?

Rapunzelin zamanında E vitaminini bephanteni var mıydı bilmem ama sanırsam iş stresiymiş,yok hava kirliliğiymiş,yok boyasıymış,yok cilasıymış fönüymüş,maşasıymış yokdu herhal doğal yollardan da beslendiğinden öyle alıyordu sanırım e vitaminini :)

Günümüz kadınlarının saçlarının bunca derdi varken dökülmesin mi?yıpranmasın mı?
O zaman bizde bakalım çaresine dedik!
Aldık E vitaminini aldık bephanteni koyduk şampuanımıza.
Biz malzemeden çalmadık koyduk resmen.

Şimdi gidersiniz bilmem ne kozmetik reyonuna alırsınız kremi alırsınız şampuanı üzerinde yazar" E vitaminli","jojoba yağlı" bilmem neli diye bilir kişi olarak "hıııımmm kesinlikle almalıyım bak içinde neler varmış" dersiniz.İçindekiler kısmına da  bakmazsanız onun içerisinde bilmem ne yağının olmadığını anlamazsınız kullanırsınız öle."ayyy ellerimde çatladı,o kadar da kullanıyorum bir de aloe veralı olcak" b.. aloe veralı bildiğin kandırdılar seni haberin yok?

Ben bakarım yeğen! içinde ne var ne yok bakarım bazılarının ne işe yaradığını anlamıyorum ama olsun :) koyduklarını sırasıyla içindekiler kısmına yazıyo bu adamlar.
İçinde en başta olması gereken bilmem ne yağı en sonda %1 oranında oluyor sembolik yani bazende arıyosun arıyosun bulamıyosun.
O yüzden alın koyun kendi laboratuarınızda içiniz rahat olsun.

Enjektörde almayı unutmayın ampulden dökmesi zor oluyor haberiniz ola!

4 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

Himmmm bir ara arkadaslarım cok yapardı ;)) denemedim hiç ama iyi bir yöntem bilirim :)) pekii baska soru sampuanindan memnunmusun??? Sevgiler

elbisem kokum dedi ki...

Evet memnunum en çok saçı temzileme durumu dikkatimi çekti yıkarken gırc gırc yapıyor diyebilirim :) o derec temizliyor :)

Süm dedi ki...

Bugün işlerimden biride eczaneden bunları almak olucak bakalımm vakit olursa:)

blogunuzu çok sevdm özellikle hakkımda kısmınızı ve blog isminizin çıkış konusunu:))

ben de aranızda yeniyim bakmak isterseniz bloguma beklerimmm sevgiler:)

birdilimportakal.blogspot.com

elbisem kokum dedi ki...

sümcüm öncelikle bloğuma hoşgeldin.Bloğumu beğenmene çok sevindim ve güzel yorumun için teşekkür ederim.hemen bloğuna geliyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...